våre alliansepartnere

Akupunktur Alliansen er så heldig å kunne vise til et samarbeide med noen av de fremste professorene både i Norden og Kina. Vi føler oss priviligerte over å ha slike kapasiteter både som mentorer og forbilder.

Bestill Time Nå

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå.

Professor Dr. Bjørn Rismyhr

Utdannet lege og akupunktør. Han har jobbet som studierektor ved Nordisk Akupunkturhøgskole i 25 år. Han er utnevnt til æresmedlem i Norsk Akupunkturforening (NAFO).

 

Rismyhr holder i dag et professorat ved China Beijing International Acupuncture Training Center. Han er spesialist i myofacielle smerte syndromer (smerter i bløtdeler av kroppen). Høsten 2008 holdt han foredag for WHO (World Health Organization) om akupunkturens utvikling i Norge. Bjørn Rismyhr er anerkjent som en av de fremste professorene tilknyttet Beijing Int. Acupuncture Training Center. Han driver i dag sin daglige lege og akupunktur praksis i Åkrehamn i Rogaland.

Professor Dr. Liu Zhaohui

Er vår Mentor i Beijing.

Hun er syvende generasjon lege /doktor i sin familie og sitter på uvuderlig kunnskap innen kinesisk medisin.

 

Dr. Liu er leder for WHO (World Health Organization) Collaboration Centre of Traditional Medicine Institute of Acupuncture and Moxibustion.

Direktør for undervisnings avdelingen ved China Beijing International Acupuncture Training Center.

 

Direktør for Medical Education department of Beijing,og leder for China Academy of Chinese Medical Sciences.

Vi er stolte og takknemlige over å kunne fremheve vårt samarbeid med slike kapasiteter som Professor Bjørn Rismyhr og Professor Liu Zhaohui.

Begge har en særstilling i sine respektive hjemland. De har hatt stor betydning for Akupunktur Alliansens kompetanseutvikling, og har bidratt med å heve kompetansen innenfor akupunkturfaget både i Norge og i Kina.

Ring oss i dag for mer informasjon og bestilling av konsultasjon

Fortell oss hva du trenger hjelp til. Vi er her for deg.