Smerter, muskel og skjelett

Sliter du med smerter i muskler og skjelett? Eller har du hodepine / migrene eller kroniske smerter? Akupunktur kan hjelpe deg både med akutte og kroniske smerter.

Book Time Nå

Noen mennesker kan ofte oppleve smerter i muskler og skjelett. Smerter kan komme av ensidig arbeid og overbelastning over tid. Smertene kan oppstå akutt, eller komme gradvis. Dette kan skyldes feil arbeidsstilling eller overbelastning på en muskelgruppe over tid. Det oppstår som oftes en betennelsestilstand i det affiserte område. Akupunktur behandling er ofte brukt i så måte. Behandlingen  kan virke smerte dempende, betennelsesdempende og en kan få økt perifer sirkulasjon i de affiserte områder av muskel og skjelettplagene.


Ved klinikken Akupunktur Alliansen behandler vi ofte plager som akutte og kroniske rygg plager, prolaps, nakkesmerter, Hodepine/migrene, skulderproblemer (frozen shoulder), tennisalbue, muse arm og kne smerter med mer. Vi bruker både IMS (Intra Muskulær Stimulering) og klassisk kinesisk akupunktur i behandlingen av smerter i muskel og skjelett systemet. Vår behandlingstrategi er helhetlig, og vi vil derfor også behandle eventuelt bakenforliggende årsaker til smertene.


Akupunktur Alliansen kan vise til gode resultater i behandlingen av smerter i muskel og skjelett systemet.

Ring oss i dag for mer informasjon og bestilling av konsultasjon

Fortell oss hva du trenger hjelp til. Vi er her for deg.